Pozitia degetului mare

Un deget inflexibil, tinut aproape de index, arata o atitudine inflexibila, un caracter rezistent la schimbare, la idei noi, o persoana cu opinii proprii foarte puternice pe care nu doreste sa si le schimbe. Arata o persoana inchisa, greu de cunoscut, care a ridicat un zid intre ea si restul lumii. Deasemenea arata o persoana cu o vointa foarte puternica, cu o mare determinare si un excelent auto-control.

Daca aveti ceva de negociat cu “un astfel de deget” asteptati-va sa “transpirati” mult. Si foarte probabil ca lucrurile vor iesi pana la urma conform cu dorinta/vointa celui ce poarta un astfel de deget.

 Numele de “doamna de fier” va spune ceva?

                   

 

Un deget flexibil este un deget care se deschide la un unghi de 450 – 900 . Acesta arata o persoana deschisa, flexibila, cu o minte deschisa, receptiva la idei si conceptii noi. Persoana toleranta, adaptabila, accesibila, umanitara. Persoana cu idei proprii dar care asculta si ideile altora, si chiar le adopta atunci cand simte ca sunt corecte.

Intr-adevar mult mai “frumos” de discutat si negociat cu o astfel de persoana.

 Un deget deschis la 450

Un deget deschis spre 900

 

Un deget deschis la mai mult de 900 arata o persoana cu un caracter atat de flexibil ca se poate razgandi si schimba cursul unei actiuni atat de des incat nu te mai poti baza pe el. Intotdeauna vrea sa le faca pe plac celor din jur si din aceasta cauza are tendinta de a face promisiuni mai multe decat poate indeplini si nu o data ii va lasa pe ceilalti „cu ochii in soare”. Este o atitudine extrem de deschisa care poate duce la un comportament inconsistent.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, Interpretare degete și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pozitia degetului mare

 1. angela zice:

  SUPER EU SI OBAMA
  TRE SA-MI LEG DEGETUL MARE SA FIU DNA DE FIER
  COMPLICAT

  • dagadeea zice:

   eu l-as lasa asa, deschis la 45 de grade.
   deget deschis = minte deschisa.
   sincer, cred ca cei cu degetul mare inchis (tinut foarte aproape sau chiar lipit de mana) nu prea se pot bucura de viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s