Muntele lui Venus

Muntele lui Venus se afla la baza degetului mare si este delimitat de linia vietii care inconjoara acest deget.
Reflecta puterea fizica, vigoarea, simturile fizice, libidoul.
Deasemenea este expresia capacitatii posesorului de a iubi si de a se lasa iubit, vorbeste despre pasiune, simpatie, caldura sufleteasca.
Muntele lui Venus reprezinta “casa”, semnele care se gasesc aici fiind in legatura cu familia si relatiile.
 

Un munte al lui Venus normal dezvoltat este un munte usor bombat si frumos rotunjit.
Acesta arata o persoana care emana simpatie si caldura, care se bucura de viata, care apreciaza distractia, luxul, muzica, arta. Este plina de energie si cu un libido sanatos.

Bill Gates
Johhny Depp
 Michael Jackson

 

Cu cat linia vietii este mai departata de degetul mare si ajunge mai mult spre mijlocul palmei, cu atat Muntele lui Venus este mai mare, mai larg. Daca aceasta zona mai este si foarte plina, bombata, avem de-aface cu un Munte al lui Venus superdezvoltat.
Aceste persoane iubesc activitatile fizice, iubesc sa faca sport. Au un libido superdezvoltat, si un mare interes fata de sex. Vor sa mearga, sa cunoasca, sa faca, sa “smulga” de la viata tot ce se poate. Acesti oameni au o energie inepuizabila.

 Jose Casenco (jucator profesional de baseball; boxer) – munte superdezvoltat
 Nicolas Sarkozy – un munte foarte bine dezvoltat

 

Un munte al lui venus subdezvoltat este un munte plat cu o linie a vietii desfasurandu-se aproape de degetul mare.
Arata o lipsa de energie, de entuziasm, arata o constitutie fizica nu prea puternica cu un libido scazut. Din aceasta cauza, de multe ori, aceste persoane sunt mai mult focusate pe propria persoana, cheltuindu-si putina energie pe care o au pentru a se sustine pe ele, nemaiavand timp si dispozitie sa se mai ocupe si de partener. De aceea pot parea uneori reci si nepasatoare. Se imbolnavesc usor.

Nu pot gasi nici o poza de mana cu un munte subdezvoltat, si nici nu e de mirare. Este foarte greu pentru o astfel de persoana lipsita de energie si de bucuria de a trai sa devina o persoana publica.

 

In chirologia vedica, Muntele lui Venus este numit Shukra (in traducere “dulce”).

Venus este in conexiune cu organele de simt si ne arata raspunsul pe care il da organismul nostru la impresiile colectate si transmise de Muntele Lunii. Cu cat aceste impresii sunt mai obiective, cu atat abilitatea noastra de a ne bucura in deplinatate de ele este mai buna.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, Interpretare maini, Interpretare palme, linii palmare, Maini persoane faimoase, Vedic Palmistry și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Muntele lui Venus

  1. Anonim zice:

    asa e şi în astrologie… „Venus este in conexiune cu organele de simt si ne arata raspunsul pe care il da organismul nostru la impresiile colectate si transmise de Muntele Lunii.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s