Comparatie mana dominanta/mana nedominanta.

Studiu de caz – cazul „A”

mana dominanta/mana nedominanta

Cateva imbunatatiri observate la prima vedere, la mana dreapta (dominanta) fata de stanga (nedominanta).

1. Arcul format de degete este mai echilibrat (locul acolo unde degetele intalnesc palma). Muntele lui Jupiter si cel al lui Mercur sunt in echilibru formand un arc ideal. Jupiter reprezentand egoul si Mercur detasarea de fructele actiunilor noastre – echilibrul acestora vorbeste de o intelegere a lucrurilor adanca, o evolutie care nu este inchinata egoului personal si un sens al umilintei care vine din intelepciune, si care ii permite lui „A” sa se simta bine in prezenta oricarei persoane

2. Aparitia Liniei lui Marte in mana dominanata arata o crestere/imbunatatire a vigorii fizice, aduce sanatate si putere posesorului ei. Vigoare si pasiune!  Si nu in ultimul rand este vorba si de un sistem digestiv care functioneaza foarte bine.

3. Cele 3 bratari – a intelepciunii, a bogatiei si a longevitatii sunt complete si foarte frumos reprezentate in mana dreapta. In stanga sunt intrerupte (prima de sus – a intelepciunii), si incomplete (ultima- a longevitatii)

4. Degetul lui Mercur (degetul mic) este mai lung in dreapta – arata o importanta  dezvoltare a capacitatii de comunicare. Este unul dintre cele mai importante semne de evolutie. Este un lucru bun dobandit prin puterile proprii. „A” a invatat sa comunice cu semenii sai si sa o faca bine.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, General, Interpretare maini și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s